Barber Wilsons klassieke Engelse kranen

De Engelse kranenfabriek Barber Wilson bestaat al meer dan honderd jaar!

 

Ze blijven ze innoveren want de binnenwerken van alle kranen zijn uitgevoerd met zogenaamde keramische schijven en niet met ouderwetse "kraanleertjes". De fabriek gebruikt alleen Duitse Flush binnenwerken die simpelweg de beste zijn. De in London gevestigde fabriek kan wel 10 verschillende kleuren ofwel finishes maken. Ook heeft u de keuze uit zeer veel verschillende grepen en hendels.

  

Alle onderdelen vervaardigen zij zelf in hun eigen machinefabriek. Hier wordt elk onderdeel hetzij traditioneel op een draaibank dan wel op een CNC machine bewerkt. Na de bewerking worden de onderdelen gepolijst en voorzien van de gewenste finish van chroom tot gepolijst nikkel. Bij finishes als chroom of goud wordt er altijd eerst een dikke nikkel laag aangebracht om zo een mooi diepe glans te verkrijgen.

De Engelse koningin Elisabeth is zo dol op de Barber Wilson kranen dat die in al haar paleizen zijn geplaatst. Barber Wilson heeft dan ook terecht het predicaat Koninllijke Leverancier!!

 

© 2012 - 2021 Klassiek Sanitair / Complete design landelijke badkamers. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel