ONZE WEBSHOP : KLASSIEK SANITAIR

gamma-klusadvies.gif

 

www.klassieksanitair.com heeft vele extra aantrekkelijke kortingen voor u!  

Webwinkel Klassieksanitair.com heeft voor u een collectie van tijdloos interieur op het gebied van klassieke en landelijke badkamerinrichting. 

Klassieksanitair.com is een badkamerwinkel voor het leveren van allerlei soorten sanitair uit het landelijke en klassieke segment. Voor een complete, comfortabele, gebruiksvriendelijke klassieke badkamer, nostalgische badkamer, Engelse badkamer of landelijke badkamer kunt u terecht bij onze webwinkel.

De badkamer is een volwaardige verblijfsruimte geworden die vaak en intensief gebruikt wordt. De gemiddelde levensduur van een badkamer is 14 tot 20 jaar. Het is een goede investering om bij de bouw of renovatie van uw badkamer rekening te houden met uw mogelijke wensen en eisen ook voor de toekomst. Duurzaamheid in de badkamer begint dus bij het ontwerp. We hebben veel badkamer ontwerp voorbeelden van, tijdloos wonen ideeën en inspiratie voor klassieke badkamers, landelijke badkamers, engelse badkamers, nostalgische badkamers en natuurlijke badkamers voor u geplaatst. Laat u zich goed informeren over de mogelijkheden. 

"Wij willen een moderne inrichting in onze badkamer, maar toch ook een beetje klassiek ". Met deze vraag komen klanten vaak bij ons de winkel binnen.

Ook aan deze wens kunnen wij voldoen.

Klassiek Sanitair Nederland bv in Zevenhuizen is een echte retrostijl specialist en gebruikt 29 jaar expertise om stijlvolle klassieke badkamers te creëren.  Onze partners in samenwerking met ons creëren originele, elegante kunstwerken die het gewone in het buitengewone veranderen! Alle producten zijn ontworpen voor een lange levensduur, om uw dagelijkse leven te verrijken en uw klassieke badkamer comfortabele, tijdloos, warm en gezellig te maken.

Klassiek Sanitair Nederland bv biedt producten van hoge kwaliteit, gemaakt van eersteklas materialen en componenten en met zorg en precisie verwerkt om unieke, klassieke -retro chic stijl badkamerproducten te creëren van onovertroffen schoonheid (tegelijkertijd met praktische en esthetische eigenschappen), kwaliteit en luxe. 

Klassieke badkamer in zwart wit met serie zwarte industriële douchewanden en inloopdouches met zwarte rasters past perfect in de trend van 2022.

Alle badkamerproducten in onze collectie zijn ideaal voor vele toepassingen ; ook voor een tijdloze landelijke badkamer.

Als u op zoek bent naar tijdloos klassiek sanitair dat aan de hedendaagse eisen voldoet bent u bij onze webwinkel klassieksanitair.com aan het juiste adres. Neemt u ook gerust een kijkje op het gedeelte van onze badkamer ontwerpen en ideeën. Klassieksanitair.com is de badkamer webshop om gemakkelijk en snel online uw klassieke sanitair te kopen.

Hier treft u een ruim assortiment van klassiek sanitair en landelijke badkamers o.a. diverse klassieke ligbaden, landelijke inloopdouches met zwarte rasters, Engelse wastafels, klassieke uitstortgootsteen, klassieke toiletten, nostalgische badkamer meubels, klassieke wastafelkranen, nostalgische bad en douchemengkranen, klassieke thermostaatkranen en douchesets, retro toiletkranen, klassieke fonteinkranen, landelijke dubbele wastafel op pootjes, ouderwetse Engelse laag of hoog hangende toiletten. klassieke hangtoiletten, landelijke wastafelonderkasten, douchedeuren op maat en klassieke douchecabines, vrijstaande baden op pootjes, gietijzeren baden, radiatoren met antieke uitstraling, klassieke badkamerverlichting. U kunt uw badkamer samenstellen in diverse kleuren o.a. zwart, wit, bruin of beige. Wij verkopen sanitair en badkamer meubels van hoge Europese kwaliteit.

Klassiek Sanitair Nederland bv is de officiële importeur en verdeler van Simas sanitair. Dus als u op zoek bent naar een complete badkamer van Simas collectie, Simas sanitair of de toiletbrillen van Simas moderne of klassieke toiletten bent u ook bij onze webwinkel klassieksanitair.com aan het juist adres. Mocht u de gezochte artikelen van Simas Collectie Old England Arcade, Londra, Evolution, Lante or moderne landelijke lijn van Simas Sanitair Bohemien, Vignoni, Spazio or Frozen niet kunnen vinden in onze webwinkel neemt u contact met ons via de contact pagina. We helpen u graag verder!

Vraag nu uw badkamer offerte aan.    

Kerst actie badkamer

Neemt u ook gerust een kijkje op het gedeelte van onze badkamer ontwerpen en ideeën. 

Wilt u een kijkje nemen in onze showroom? Bel of mail ons dan even ; 0031 6 29 398 492. Mail ; info@klassieksanitair.com. Wij zijn geopend van maandag en vrijdag van 9.00 - 17.30 uur. Zaterdag en avonden op afspraak. Per product staat vaak aan gegeven of het in onze showroom staat. Veel hebben we ook op voorraad. Bel even om zeker te zijn als u een bepaald product wilt zien.

Google Maps- Klassiek Sanitair Nederland BV het adres in Zevenhuizen - Google

Tijdelijk ook korting op diverse klassieke, landelijke en nostalgische badkamerkranen en keukenkranen.

Nostalgische kranen nieuwjaar kortings actie

Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact op middels het contactformulier!

© 2012 - 2024 Klassiek Sanitair / Complete design landelijke badkamers. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel